Vols oferir els nostres serveis?

La nostra empresa col·labora amb moltes botigues i negocis. En general botigues de fotografia, copisteries, vídeo clubs, botigues d'informàtica, empreses relacionades amb el món dels audiovisuals.

No només ens regim a donar un servei als nostres propis clients. Donem la possibilitat, que vostè, ofereixi tots els nostres serveis als seus clients, consulteu aquí tots els nostres serveis. D'aquesta manera podrà ampliar els seus beneficis i poder percebre uns ingressos, que en alguns casos pot arribar-li a sorprendre.

Nosaltres ens encarreguem de tot. Recollida de la feina, realització del mateix i lliurament. Amb un termini de lliurament raonable disposarà del treball realitzat en el seu establiment. Podent contactar amb nosaltres abans per informar-se de qualsevol dubte que pogués sorgir o per realitzar un pressupost personalitzat determinat.

La nostra principal preocupació és que el client sempre quedi content. Els treballs són totalment personalitzats amb títols, portada i disc imprès amb imatges. I el més important, uns preus molt competitius.

També li facilitarem cartells informatius, unes tarifes personalitzades i alguns treballs de mostra. D'aquesta manera els seus clients podran veure com quedaria el treball final.

Contacti amb nosaltres per més informació i així poder conèixer-lo i determinar com estructurar la seva estratègia.

Guillermo Pueyo
Dpt. Comercial
93.204.04.54 / 615.95.90.77
www.zeroiu.com
guillem@zeroiu.com

 

 

Open chat
1
Hola! necesitas ayuda en la digitalización de tus recuerdos?