QUIN TIPUS DE DIGITALITZACIONS FEU?

Oferim la digitalització de tot tipus de cintes de vídeo domèstic com són VHS, VHS_C, DIGITAL 8 – Hi8, BETACAM, MINIDV; Formats professionals: BETACAM SP, BETACAM DIGITAL, DVDCAM; Format de Cinema, 8MM, SUPER 8, 16MM, 9 1/2; Format d’àudio, BOBINA OBERTA, CASSETTE, DAT, MICRO CASSETTE, MINI DISC, VINIL; Scanner de diapositives, negatius, fotografies, entre d’altres.

SI TINC DIVERSES CINTES… COM ES CALCULA EL COST?

La modalitat és per minuts / hores de captura de vídeos. Si teniu diverses cintes, se sumen els minuts capturats, i es determina el total per aplicar la tarifa corresponent. Consulta les tarifes per a cada format a la secció https://www.zeroiu.com/#digitalitzem o demana el teu pressupost mitjançant qualsevol dels canals de contacte que pots trobar a https://www.zeroiu.com/contacte/

COM PUC SABER LA DURADA DE LES MEVES CINTES DE CINEMA? (SÚPER 8, 8MM, 9 1/2 MM, 16 MM)

Una forma de calcular aproximadament la durada de les cintes (súper 8 i 8 mm) és pel diàmetre d’aquestes.  Per exemple: les més petites (bobines grogues) que tenen un diàmetre de 7,5 centímetres ,tenen un llarg de 15 metres i duren aprox., 3,5 minuts. Les següents tenen un diàmetre de 12,5 centímetres , fan 60 metres de llarg i duren 14 minuts aproximadament. Les més grans tenen un diàmetre de 20 centímetres, amb un llarg de 18 metres i duren 40 minuts aproximadament.

COM EM LLIUREU ELS VIDEOS DIGITALITZATS?

Els arxius digitals o informàtics poden ser lliurats en dispositius d’emmagatzematge com pendrives, discs durs i / o DVD.

HI HA DIFERÈNCIES DE QUALITAT ENTRE EL FORMAT DIGITAL (ARXIU) I UN DVD?

Si, el format DVD perd qualitat, ja que el procés de conversió per gravar en un DVD comprimeix els arxius, a diferència dels formats que s’hagin donat en un pendrive o dispositiu similar. L’arxiu digital, us permet efectuar edicions i el DVD, no.

PUC TREURE ALGUNES PARTS DELS VIDEOS?

Si. T’ajudem a editar els teus vídeos si es que vols fer un muntatge diferent a l’original. Pregunta’ns pel cost addicional.

RESTAUREU PEL·LÍCULES PER A MILLORAR LA QUALITAT DE LES DIGITALITZACIONS?

Efectivament, hi ha una quantitat important de cintes de super 8 i 8 mm que arriben en males condicions, floridura, cintes tallades, etc. Nosaltres oferim un servei de restauració d’aquestes, el que ens permet lliurar un treball d’alta qualitat. Pregunta’ns el cost d’aquest servei .

CAPTUREU  EL SO DE LES PEL·LÍCULES EN ELS FORMATS DE CINEMA?

Si, tenim un escàner de tecnologia de punta (FILMFABRIEK) que ens permet capturar el vídeo i el seu so. Si les bobines tenen musica original, t’ oferim l’opció de conservar la música. O si ho refereixes, podem afegir una nova música la vídeo. Consulta’ns.

COM FAIG ARRIBAR LES CINTES A ZERO i U PER A LA DIGITALITZACIÓ?

Les cintes les podeu enviar a la nostra botiga – Carrer de Rafael Batlle, 26, 08017 Barcelona – i nosaltres te les tornem físicament juntament amb la feina de digitalització – en un pendrive o DVD – o bé a través d’un link (www.myairbridge.com) per correu electrònic perquè descarreguis els arxius digitals.

Una altra opció és que nosaltres et fem la recollida en la direcció que ens indiqueu, cost que s’afegirà al pressupost (només la recollida, ja que en la devolució de les teves cintes el cost  ho assumeix  ZERO i U).

QUANT TRIGUEU EN EL LLIURAMENT DE LES DIGITALITZACIONS?  

Les digitalitzacions seran lliurades en un màxim de 20 dies aproximadament. En el moment de confirmar el teu pressupost, ajustarem les dates en funció del volum de la feina encarregada i de les teves necessitats.

QUANT DE TEMPS GUARDEM EL MATEREIAL DIGITALITZAT QUE T’ENTREGUEM?

Guardem durant un mes els arxius digitalitzats que et lliurem per si necessites recuperar-los.

Open chat
1
Hola! necesitas ayuda en la digitalización de tus recuerdos?